Ukraine English Russia Poland
Пророцтво Матері Терези з КалькуттиДе початок людини?Ранні християни про вбивство плодуВрятовані від абортуПереривання вагітності і толерантністьПроблема караності абортівПривид бабок-повитухЧи той гріх можуть відпустити?

ПОЧАТОК ЛЮДСЬКОГО ЖИТТЯ

Пророцтво Матері Терези з Калькутти

 


Відчуваю, що Бог прагне, щоб я звернулася до Вас від імені ненароджених дітей. Життя – це найпрекрасніший дар Бога. Він створив нас для великих справ: щоб кохати і щоб бути коханими. Бог дає нам час на землі, щоб ми пізнали Його Любов, щоб відчули Його Любов до глибини нашого існування. Щоб ми Його любили, щоб любили наших братів і сестер.

Життя – дар Бога. Дар, яким тільки Бог може обдаровувати. І Бог у своїй покорі дав чоловікові й жінці здатність співпрацювати з Ним у передаванні життя. Яким би не був Його задум, ми не можемо ні нищити, ні втручатися в цей чудовий Божий дар.

Чому сьогодні люди бояться маленької дитини? Бо прагнуть мати легше, комфортніше, зручніше життя? Більше свободи? Боятись потрібно тільки порушення Божого закону, оскільки Бог у Своїй неосяжності і делікатній любові прагне лише нашого добра, нашого щастя, нашої любові.

Мої любі! Учіть молодь любити Бога. Вчіть їх молитись. Якщо вони полюблять Бога, то зроблять все, чого Він прагне. Тоді вони кохатимуть і шануватимуть чудовий дар життя. Тоді кохатимуть і шануватимуть прекрасний дар можливості передавати нове життя.

Моліться разом як родина. Сім’я, яка разом молиться, залишається об’єднана. А якщо триматиметесь разом, то всі члени родини кохатимуть одне одного такою любов’ю, якою Бог любить кожного з нас. З усіх сил намагаймося втримати єдність родин. Вносьмо справжній мир у нашу родину, оточення, місто, країну, у світ. Починаймо від повного любові прийняття малої дитини вже в лоні матері. Як я вже багаторазово говорила в багатьох місцях, тим, що найбільше нищить мир в сучасному світі, є аборт, оскільки, якщо мати може вбити свою власну дитину, то що може втримати тебе і мене від того, щоб убивати одне одного?

Найбезпечнішим місцем у світі повинно бути материнське лоно, де дитина найбільш слабка і безпорадна, де в повні довіри цілковито покладається на матір. І пам’ятайте, що Ісус сказав: "Істинно кажу вам: усе, що ви зробили одному з моїх братів найменших, – ви Мені зробили" (Мт 25,40).

 

                                                   Свята Мати Тереза з Калькути



На початок

  Роздрукувати